top of page

EEN DEGELIJKE DAKISOLATIE VOELT OOK GOED

VOOR UW PORTEMONNEE

dakje.png

Dakwerken NR is gekend voor dakisolatie in Duffel en de constructie van platte en hellende daken alsook daktimmerwerken.

Isoleren is besparen

Laat u bij de uitwerking van uw dakconstructie professioneel bijstaan door Nick Rottiers, zaakvoerder én zelfwerkend patroon van Dakwerken NR. Met een goed geïsoleerd dak bespaart u immers aanzienlijk op uw energiefactuur én dat betekent onmiddellijk een meerwaarde voor uw woonst.

Nick Rottiers komt graag bij u langs om samen de plannen te bespreken en op basis van uw noden en budget de beste opties voor te stellen inzake isolatiemateriaal. Hij werkt voornamelijk met minerale wol en PIR platen, afhankelijk van de wens van de klant.

Premies voor dakisolatie

Een goede dakisolatie kan een flinke besparing opleveren in uw portemonnee. Wanneer uw woning goed geïsoleerd is, moet de verwarming niet op volle toeren draaien en verbruikt u dus minder energie. En dat heeft een mooie impact op uw maandelijkse energiefactuur. Bovendien kunt u voor dakisolatie ook isolatiepremies van de overheid bekomen waardoor de eindfactuur van de werken interessanter wordt.

bottom of page